Schoonmaak recreatiewoning vakantieparken

Schoonmaak recreatiewoning vakantieparken

Wie een vakantieverblijf boekt om eens lekker tot rust te komen, mag verwachten dat het huisje goed schoongemaakt is en dat het onderhoud op niveau is. Een schoon vakantiehuisje toont gastvrijheid en klasse. Een vakantieverblijf of vakantiepark dat er rommelig en slecht onderhouden uitziet zal al snel te maken krijgen met teruglopende boekingen en (bijzonder) negatieve online reviews.

Dat vakantieverblijven schoon moeten zijn geldt niet alleen voor vakantieverblijven van grote bedrijven, maar ook voor vakantiehuizen die eigendom zijn van particuliere eigenaren. Door de lage rente neemt die laatste categorie vakantieverblijven jaarlijks sterk toe.

Grote aanbieders hebben vaak een eigen schoonmaker in dienst die alle vakantieverblijven in het hele park schoonmaakt. Particuliere eigenaren, die een beperkt aantal vakantieverblijven bezitten, zijn niet in de gelegenheid een schoonmaker in dienst te nemen. En tijd om de schoonmaak van de recreatie woning zelf uit te voeren heeft u natuurlijk ook niet.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw vakantieverblijf in Den Haag en omgeving hygiënisch schoon te houden? Dan is De Haagse Spons precies wie u zoekt.

Voor grote vakantieparken en kleine aanbieders

De Haagse Spons gelooft in maatwerk. Daarom kunnen we u altijd helpen met de schoonmaak van uw vakantiehuisje. Of u nu één huisje bezit, of een vakantiepark van honderd huisjes.

Schoonmaak abonnement voor vakantieparken

U kunt ervoor kiezen om per keer een schoonmaker van De Haagse Spons in te schakelen. Heeft u meer vakantieverblijven? Dan kan het slim zijn een schoonmaakabonnement af te sluiten. Elk abonnement wordt op maat gemaakt. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Snel en schoon

De tijd tussen het vertrek van de ene gast en de aankomst van de volgende gast is vaak slechts een paar uurtjes lang. Zeker wanneer u slechts één of enkele vakantieverblijven heeft is het belangrijk dat er geen dag verloren gaat.

Onze schoonmakers kunnen de hoge tijdsdruk goed aan. We werken zoveel mogelijk met vaste krachten, waardoor het werk met maximale efficiëncy uitgevoerd wordt. We zorgen dat we uw vakantiehuisje in de korte tijd tussen check-out en check-in perfect schoonmaken. Zo helpen we u de bezettingsgraad van uw vakantieverblijf hoog te houden.

Ook voor gemeenschappelijke ruimtes

Het zijn niet alleen de vakantieverblijven die schoongehouden moeten worden. De meeste vakantieparken en recreatie bedrijven hebben verschillende ruimtes die 24/7 in gebruik zijn. Denk aan de receptie, het zwembad, sanitaire voorzieningen, sportfaciliteiten en andere openbare ruimtes. Doordat deze ruimtes continue intensief gebruikt worden, is het extra belangrijk dat ze regelmatig gereinigd worden. Omdat er geen tijdstip is waarop de ruimte niet gebruikt wordt, moeten de schoonmaakwerkzaamheden uiterst efficiënt uitgevoerd worden. Bij De Haagse Spons weten we precies hoe het moeten aanpakken zodat alles kraakhelder is, met zo min mogelijk overlast voor uw gasten.

Speciaal opgeleide schoonmakers voor de recreatie branche

Bij De Haagse Spons geloven we dat een schoonmaker meer moet kunnen dan hard werken. In de recreatie sector geldt dat des te meer. De schoonmaker is niet alleen iemand die zorgt dat alles straalt en glimt, maar ook iemand die de gasten het gevoel geeft dat ze welkom en gewaardeerd worden. Daarom krijgen al onze professionals een aanvullende cursus over gastvrijheid voordat ze op uw vakantiepark of in uw vakantieverblijf aan het werk gaan.

Hoe kunnen we u helpen?

Net zoals u uw gasten vraagt hoe u hen kunt helpen, zo vragen wij u wat wij voor u kunnen betekenen. Het liefst doen we dat in een persoonlijk gesprek. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek onderzoeken we hoe we u kunnen helpen uw gasten de fijnste vakantie ooit te geven.

WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE CONTACT MET O NS OP.

Schuiven naar boven
× App ons!