Bankstel en tapijt reinigen den haag

Reiniging van tapijt en bankstel Den Haag

Bij interieuronderhoud en –verzorging denken mensen vaak vooral aan de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Er zijn echter van die klusjes waar slechts sporadisch aandacht aan wordt besteedt. Vaak wordt pas over het reinigen van het tapijt of bankstel gedacht wanneer er een kop koffie of thee gemorst wordt. Of u constateert na een paar jaar dat uw tapijt of bankstel er niet meer zo fris uitziet als toen u het kocht.

Op internet circuleren verschillende tips over het zelf reinigen van stoffen bankstellen en vloerkleden. Maar wilt u echt het risico lopen dat u met uw poging het tapijt of bankstel schoon te maken juist extra vlekken maakt? Het reinigen van tapijt en (stoffen) meubels vergt specialistische schoonmaakmiddelen die precies op de juiste wijze toegepast moeten worden. Voorkom dat de schade erger wordt en schakel De Haagse Spons in voor een gegarandeerd stralend resultaat.

Bankstellen

Na een aantal jaar ziet uw bankstel er misschien niet zo geweldig meer uit. Door gebruik is het wat smoezelig en vuil geworden. Wellicht bent u op het punt gekomen dat u overweegt een nieuwe bank aan te schaffen. Wacht echter nog even met de rit naar de meubelboulevard, want in veel gevallen is het mogelijk bankstellen grondig te reinigen. Hierdoor ogen ze weer als nieuw. Bovendien worden eventuele geurtjes weggenomen. Na een grondige schoonmaakbeurt kunnen de meeste bankstellen nog jaren mee.

Voor het reinigen van uw bankstel maken we gebruik van speciale apparatuur. Dit stelt ons in staat uw bankstel een dieptereiniging-behandeling te geven.

Bij deze behandeling worden niet alleen oppervlakkige vlekken verwijderd, maar wordt uw bankstel door-en-door gereinigd en gedesinfecteerd. Zowel de meubelstof als de schuimvulling van uw bank krijgen een opfrisbeurt. Zelfs de meest hardnekkige luchtjes maken geen schijn van kans tegen onze doorgewinterde schoonmakers.

Tapijt reinigen

Uw tapijt is een echte blikvanger die de sfeer in de ruimte bepaalt . U zorgt er dan ook voor dat regelmatig wordt gestofzuigd. Ook pakt u af en toe de fles vlekverwijderaar om vlekken zo snel mogelijk schoon te maken. Toch is het onvermijdelijk dat uw tapijt in de loop der jaren langzaam steeds groezeliger wordt. De kans is groot dat u zich op gegegeven moment aan uw vervuilde tapijt gaat ergeren en overweegt om dan maar een nieuw tapijt te laten leggen.

Net als bij uw bankstel kan het lonen om eerst een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen om uw tapijt grondig te reinigen. Dit kost slechts een fractie van een nieuw tapijt.  De Haagse Spons is een logische keuze. Onze schoonmakers zijn bekend met alle (milieuvriendelijke) methodes om tapijten te reinigen. Welke methode voor uw situatie het beste is, is afhankelijk van uw specifieke tapijt. Dankzij een ruim arsenaal aan speciale tapijtreinigingsmachines klaren we de klus.

Vloerkleed reinigen

Ook uw vloerkleed zal door het dagelijks gebruik na een tijdje wat minder schoon ogen. Omdat vloerkleden vaak extra kostbaar zijn ligt vervanging niet snel voor de hand. De Haagse Spons biedt ook hier een oplossing. Dit is eigenlijk altijd maatwerk, want geen tapijt is hetzelfde. Afhankelijk van het materiaal en de gebruikte kleurstoffen zijn sommige schoonmaakmethodes passender dan anderen. Wol vergt een andere aanpak dan een synthetisch tapijt, een hoogpolig tapijt verlangt andere dingen dan een laagpolig tapijt.

We beginnen dan ook altijd met een nauwkeurige analyse van uw tapijt om een maximaal resultaat te kunnen leveren. Pas nadat we uw tapijt hebben onderzocht kiezen we de aanpak en de te gebruiken reinigingsproducten. Zo garanderen we dat uw tapijt tot in de diepste vezels gereinigd en gedesinfecteerd wordt, en de kleuren weer net zo helder zijn als toen u het tapijt kocht.

Zo goed als nieuw, dankzij De Haagse Spons

Is uw bank, tapijt of vloerkleed toe aan een bad? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE CONTACT MET O NS OP.

Schuiven naar boven
× App ons!