Calamiteitenservice schoonmaak Den Haag e.o.

Calamiteitenservice schoonmaak Den Haag e.o.

Het klimaat verandert. Sinds de eeuwwisseling worden we in Nederland steeds vaker geconfronteerd met extreme weersomstandigheden. Dat betekent dat we ook steeds vaker geconfronteerd worden met calamiteiten. Het onheil kan toeslaan bij bedrijfspanden, kantoren of bij ons thuis.

Bedrijfspand, kantoor of woning

Het lot discrimineert niet. Iedereen kan door calamiteiten worden getroffen. Als zich een onvoorziene calamiteit voordoet weten de meeste mensen niet waar ze moeten beginnen. Gelukkig maar, want dat bewijst dat calamiteiten relatief zeldzaam zijn.
Begin door de telefoon te pakken en te bellen met 06 292 154 61. U krijgt dan contact met de calamiteitenservice van De Haagse Spons. Deze mensen staan klaar voor iedereen die in Den Haag en omgeving die wordt opgeschrikt door een calamiteit.
Of het nu gaat om een bedrijfspand, een kantoor of woning, wij zorgen dat het gebouw weer leefbaar wordt gemaakt. Dat geeft u wat broodnodige rust, want u hebt bij een calamiteit wel genoeg om over na te denken. Doordat u zich geen zorgen hoeft te maken over de praktische kant van het schoonmaken kunt u zich richten op andere dingen.

Kelder onder water

Het beeld van straten die bij hevige regen blank komen te staan worden ons (helaas) steeds vertrouwder. Regenbuien worden steeds heftiger en door de toegenomen “verstening” van het stedelijk gebied kan dit water niet meer in de bodem trekken. Hierdoor kan de riolering het vele water niet snel genoeg afvoeren en veranderen straten in rivieren. Dat zou geen probleem hoeven zijn, ware het niet dat bij dergelijke omstandigheden ook de kelder volstroomt met (regen-)water.

Bij De Haagse Spons hebben we een team deskundige schoonmakers klaarstaan die snel ter plaatse kunnen zijn om uw kelder goed schoon te maken. Nadat de kelder leeggepompt is reinigen we de muren en vloer grondig en snel.

Waterschade in huis

Een gat dat op de verkeerde plek geboord wordt, een kapotgevroren waterleiding, een lekkage van de wasmachine, een overlopende badkuip of –bij (kleine) branden- bluswater; er zijn ontelbare manieren waarop uw huis waterschade kan oplopen. Omdat dit soort schade relatief zeldzaam heeft u een schoonmaker nodig die van de hoed en de rand weet. Een specialist die weet wat hij moet doen en gestructureerd en efficiënt aan het werk gaat. Ook bij waterschade staat de calamiteitenservice van De Haagse Spons paraat. Wij sturen een professional die speciaal voor dit soort situaties is opgeleid en in de praktijk zijn of haar strepen heeft verdient.

Bij een calamiteit heeft u een hoop aan het hoofd. Dankzij onze ervaring, kennis en materialen kunt u de schoonmaak bij waterschade met een gerust hart loslaten. Daardoor houdt u energie over voor andere dingen.

Stormschade

In juni 2021 trok een hevige storm over Nederland. Vooral de schade in Leersum trok de aandacht van de nationale en internationale media. Deze storm was voor Nederlandse begrippen extreem en liet bewoners met de handen in het haar achter. De verwachting is dat dit soort stormen in de toekomst vaker zullen toeslaan. Dat betekent dat we ook vaker te maken krijgen met stormschade.
Gelukkig is niet alle stormschade is zo hevig als die in Leersum. Maar ook bij minder extreme stormen kan de stormschade fors zijn. Een tak kan een ruit doen sneuvelen, waardoor een ruimte waterschade oploopt. Een boom op het dak kan voor lekkages zorgen en een tak die op een serre valt vergt ook een specifieke aanpak.
Bij onze calamiteitenservice draaien we onze hand niet om voor het opruimen van stormschade. Terwijl u de schade nog aan het opnemen bent, of nog moet bijkomen van de schrik, gaan onze vakmensen gestructureerd en efficiënt aan de slag.

Schoonmaak bij calamiteiten?

Kies voor een echte specialist. Het schoonmaken na een calamiteit vergt speciale kennis en ervaring. Kies voor een schoonmaakbedrijf dat zichzelf in de praktijk heeft bewezen. Wij staan voor een gedegen aanpak, ontzorging en kwaliteit.

Onze calamiteitenservice is gemiddeld binnen een uur ter plaatse. Wilt u gegarandeerd de beste schoonmaak-service na een calamiteit? Neem dan contact met ons op.

WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE CONTACT MET O NS OP.

Schuiven naar boven
× App ons!