kantoren schoonmaak Den Haag

Kantoren schoonmaak service Den Haag

Een schoon kantoor is een gezond kantoor, een kantoor waar mensen ongestoord kunnen werken zonder afgeleid te worden door vlekken, vuiltjes en ander ongerief. Ook vergaderingen verlopen een stuk fijner in een schone ruimte.

Kantoren worden elke dag er intensief gebruikt. Het schoonmaken van kantoren, het onderhoud van gladde vloeren, het reinigen van vloerbedekking en de overige interieurverzorging vragen daarom een deskundige aanpak. Thuis reinigt u misschien alles met allesreiniger, maar in een professionele omgeving is het noodzakelijk dat het juiste reinigingsmiddel wordt gebruikt.

Als ondernemer of manager heeft u wel wat beters te doen dan nadenken over schoonmaakmiddelen. Bespaar uzelf die moeite en neem een abonnement op een betrouwbare schoonmaakservice. Voor het proper houden van alle kantoren in de omgeving van Den Haag is De Haagse Spons uw partner.

Waarom kiezen voor een schoonmaak abonnement

U kunt natuurlijk zelf iemand inhuren om uw kantoren schoon te maken. Maar weet u dan zeker dat u erop kunt rekenen dat uw kantoor elke dag brandschoon is? Kies voor een abonnement op een schoonmaak service bij De Haagse Spons Den Haag en u geniet de volgende voordelen:

  • Een goede hygiëne op de werkplek
  • Een prettige werksfeer
  • Een gezondere werkomgeving, waarin virussen en bacteriën minder worden overgedragen
  • Schoon sanitair
  • Ook voor (klein) onderhoud en reiniging

Een schoonmaak abonnement zoals u het wilt

Bij De Haagse Spons geloven we in maatwerk. Wilt u dat uw kantoren 7 dagen in de week grondig worden gereinigd? Onze schoonmakers staan klaar om de klus te klaren. Of wilt u een abonnement waarbij het sanitair dagelijks wordt gereinigd, wekelijks wordt gestofzuigd en we tweemaal per jaar de vloerbedekking komen reinigen? Ook dat kan.

Vanuit onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de schoonmaak van kantoren. Samen met u onderzoeken we wat voor u het perfecte schoonmaak abonnement is voor uw kantoren in de omgeving Den Haag.

Sprankelend schoon, zonder gedoe

Bij De Haagse Spons werken we met vaste schoonmakers. Zij leren uw kantoren kennen waardoor de schoonmaak werkzaamheden efficiënt verlopen. We werken op de momenten die voor u het best uitkomen, ’s ochtends, overdag, ’s avonds en zelfs ‘s nachts.  En mocht er onverhoopt een schoonmaker uitvallen (bijvoorbeeld door ziekte), dan zorgen we voor vervanging.

Calamiteitenservice Den Haag (en omstreken)

Een abonnement voor de schoonmaak van uw kantoren omvat alle dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse werkzaamheden. Maar soms gebeurt er iets waarmee vooraf geen rekening is gehouden. Een medewerker laat per ongeluk een dienblad koffie vallen, de klusjesman stoot een blik met verf op of de kopieermachine heeft de inhoud van de toner tegen de muur uitgespuugd.

Ook bij calamiteiten hoeft u zich niet druk te maken over hoe het allemaal weer schoongemaakt moet worden, want De Haage Spons biedt ook een schoonmaak calamiteiten service aan voor kantoren in een straal van 30 kilometer rondom Den Haag. Natuurlijk hopen we, net als u, dat u nooit van deze calamiteitenservice gebruik hoeft te maken. Maar als er toch een keer iets gebeurt, zorgen wij dat onze professionele schoonmakers binnen een uur aanwezig zijn om alles netjes te reinigen.

Kwaliteit schoonmaak gegarandeerd

Het is makkelijk te beloven dat de schoonmaak van uw kantoren met een abonnement is geregeld. Maar u wilt natuurlijk wél kunnen controleren of wij onze beloftes nakomen. Daarom voeren we regelmatig objectieve kwaliteitsmetingen uit. Hierbij volgen we de DKS-methodiek. Dit Dagelijks Controle Systeem (DKS) is speciaal voor de schoonmaakbranche ontworpen. Aan de hand van steekproefsgewijze controles worden rapportages opgesteld. Deze rapportages gebruiken we in het werkoverleg met onze schoonmaakprofessionals en komen ook aan de orde in de evaluatiegesprekken die we met u voren. Dankzij de DKS metingen verbeteren we onze dienstverlening én weet u precies hoe uw kantoren er bij liggen.

WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE CONTACT MET O NS OP.

Schuiven naar boven
× App ons!