opleveringsschoonmaak den haag

Opleveringsschoonmaak Den Haag

Opleveringsschoonmaak bij oplevering nieuwbouw

Als aannemer of bouwonderneming weet u dat de koper van een nieuwbouwwoning een perfecte woning verwacht. Daarom kiest u voor elk onderdeel van een nieuwbouwproject voor specialisten. Dakdekkers zorgen voor een stevig dak, metselaars verzorgen het metselwerk aan de gevel, de loodgieter legt de waterleiding en de electriciën zorgt ervoor dat de electra veilig is.

Al deze professionele vaklieden laten hun sporen na. Verpakkingen, losse schroeven, houtsplinters en stukjes puin liggen overal. De koper verwacht echter een nieuwbouwwoning of –kantoor dat bij oplevering helemaal spik en span is.

Tijd voor de opleveringsschoonmaak. De Haagse Spons uit Den Haag heeft ruime ervaring met alle schoonmaak werkzaamheden.

Wij zetten de laatste puntjes op de i, waardoor u volledig ontzorgt wordt. Tijdens de opleveringsschoonmaak zorgen we dat alle ruimtes grondig worden gereinigd. We voeren bouwafval en stof af en maken ook de buitenruimte van het perceel grondig schoon. We laten alle ruimtes bezemschoon achter én zorgen dat alle plinten en deurposten netjes schoongemaakt zijn.Als kit- en verfresten aanwezig zijn zorgen we dat deze netjes verwijderd worden.

Wanneer wij de deur van het nieuwbouw-object achter ons dicht trekken weet u dat de nieuwbouw klaar is voor de nieuwe bewoners of gebruikers.

Schoonmaak na verbouwing

Af en toe is het tijd voor iets nieuws. Een renovatie of verbouwing kan een groot verschil maken, waardoor een woning weer jaren mee kan. Na deze werkzaamheden blijft een hoop schoonmaakwerk achter, dat vaak iets specialistischer is dan de reguliere schoonmaakwerkzaamheden..

De Haagse Spons heeft de specialistische kennis die nodig is om een net gerenoveerde of verbouwde ruimte grondig schoon te maken. We weten precies welke middelen we in moeten zetten om achtergebleven kit, verf en andere materialen te verwijderen. Wanneer wij klaar zijn, is de ruimte klaar voor de oplevering.

Opleveringsschoonmaak bij huis ontruiming

Helaas is het soms nodig om een woning te ontruimen. Afhankelijk van de aanleiding van de ontruiming kan de woning ernstig vervuild zijn. Voordat de woning wordt verkocht of opnieuw verhuurd is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Vanwege de bijzondere omstandigheden rondom een ontruiming is voor dit soort schoonmaakwerkzaamheden vaak specialistische kennis nodig. De Haagse Spons heeft de benodigde expertise in huis. We verwijderen vuil en verrichten klein interieuronderhoud. Ook zorgen we dat de woning na de ontruiming goed wordt gedesinfecteerd en dat eventuele geurtjes worden verwijderd.

Calamiteiten service Den Haag

In de meeste gevallen is het voldoende om een grote opleveringsschoonmaak uit te voeren. Een ongelukje zit echter in een klein hoekje. Bij nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen gaat soms iets mis. Voor zulke onvoorziene gevallen staat het team van de calamiteitenservice van De Haage Sponsklaar om alles snel, grondig en vakkundig te reinigen.

Kies voor kwaliteit

U krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Schakel daarom een deskundig schoonmaakbedrijf in voor de opleveringsschoonmaak. De Haage Sponsheeft ruime ervaring met het schoonmaken rondom de oplevering van (ver)bouw(ings)projecten en renovaties. Doordat u een vast contactpersoon krijgt is het plannen van de werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Onze schoonmakers zijn een kei in hun vak, dankzij ervaring, up-to-date vakkennis en goed materiaal.

Wilt u de opleveringsschoonmaak laten uitvoeren door een betrouwbare partner met een schat aan praktijkervaring? Neem contact op met De Haage Sponsom de mogelijkheden door te nemen.

Tijdens dit vrijblijvende gesprek onderzoeken we, onder het genot van een kopje goede koffie, wat u precies nodig heeft, zodat we een offerte op maat voor u kunnen opstellen.

Bent u bouwondernemer en heeft u met grote regelmaat een opleveringsschoonmaak in Den Haag of omgeving nodig? Vraag dan naar de voordelen die een schoonmaak abonnement u kan bieden.

WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE CONTACT MET O NS OP.

Schuiven naar boven
× App ons!